• A A A

Reis trygt og billig hjem fra byen i helgene med Flexx natt!

15.08.2014
|
Comments off
|

FLEXX NATT er et tilbud natt til lørdag og natt til søndag for ungdom mellom 16 og 24 år. Fredag 22. august er det oppstart av en rekke nye tilbud for unge i Sarpsborg og Fredrikstad.

De nye tilbudene er:

 1. Sarpsborg-Ise-Varteig
 2. Sarpsborg-E6-Ullerøy
 3. Sarpsborg-Sandbakken-Løkkevika-Grimsøya
 4. Sarpsborg-Jelsnes-Stenbekk
 5. Fredrikstad-Torsnes-Skjærviken-Heie
 6. Fredrikstad-Gressvik-Engelsviken
 7. Fredrikstad-Veum-Solli-Nylende

 

Skal du reise hjem fra Fredrikstad sentrum, må du møte på Flexx holdeplassen i spor 9 i Gunnar Nilsens gate 23. Tilsvarende oppmøteplass i Sarpsborg, er Flexx holdeplass nr 19 i Rosenkrantzgate 16. Alle kjøres hjem på døren, bortsett fra i områder nære sentrum hvor man må benytte bussholdeplasser for av- og påstigning. Flexx natt kan også ta med personer underveis på strekningen.

Hver passasjer betaler kr 50,– for turen.

Husk at du må bestille senest kl 1800 på nett og kl 2200 på tlf 03177. Ved bestilling på telefon utenfor våre åpningstider, settes du over til Taxisentralen.

Under ser du brosjyrer med nærmere beskrivelse av de nye tilbudene:

Fredrikstad kommune_høsten 2014

Sarpsborg kommune_høsten 2014

Flexx kjøres ikke helligdager. Vær oppmerksom på at det kan gjøres endringer i tilbudet.

NB! Tidligere har det vært mulig for andre å være med på turen hvis det har vært ledig plass. Nå endres tilbudet slik at det kun kan brukes av ungdom mellom 16 og 24 år. Vær obs på at du kan måtte vise legitimasjon ved fremmøte.

2 responses on “Reis trygt og billig hjem fra byen i helgene med Flexx natt!

 1. Terje Depui sier:

  Synes dette er ett godt tilbud i de forskjellige kommunene i fylket , det er dessverre ennå kommuner som ikke har fått dette tilbudet ennå . Tror nok att de som ønsker ett slikt tilbud som Flexx Natt må ta kontakt med Flexx og fortelle hvorfor de ønsker ett slikt tilbud i sin kommune . Mener att med å ta kontakt og be om tilbud og fortelle hvorfor så er sjansen mye større enn hvis bare snakker om det . Flexx er kommet for å bli og derfor er det viktig att de som jobber med Flexx til daglig får informasjon hvis nye tilbud ønskes . Skal det komme nye ruter i distriktene må de som bor der unge som gamle komme med ønsker om hvilke tilbud som ønskes .

  • Solfrid sier:

   Hei Terje. Flexx natt er et supert tilbud for de mellom 16 og 24 år! I dag finnes dette tilbudet i 15 av 18 kommuner i fylket, og vi har ingen planer om ytterligere utvidelse. Men vi tar selvsagt som alltid i mot ønsker om nye ruter på både Flexx natt og andre Flexx-tilbud 🙂 Hilsen Solfrid