• A A A

På byen med Flexx

24.11.2016
|
Comments off
|

 

Det hender at vi får forespørsler om å stille opp ved ulike arrangementer og anledninger for å informere om Flexx tilbudet vårt. Denne gangen var det et ønske fra politiet og TigerTiger i Fredrikstad at vi kom innom en helg og fortalte om det fantastiske Flexx natt tilbudet vårt. Politiet har jo et ønske om at sentrum tømmes raskt etter stengetid og at alle kommer seg trygt hjem, og TigerTiger er veldig populært siden de har 18 års aldersgrense.

 

flexxnatt3

 

Vi er også så heldige å ha flere flotte unge mennesker ansatt på kundsenteret vårt, og når forespørselen kom var de ikke vonde å be. Flere av de er også innenfor målgruppen for Flexx natt, og de synes dette tilbudet omtrent er for godt til å være sant. De ønsker derfor også å spre budskapet slik at så mange som mulig får øynene opp for denne måten å komme seg hjem fra besøk eller byturer i helgen.

 

flexxnatt4

 

Lørdag 19. november hadde vi derfor alliert oss med Minibuss 24/7 som stilte opp med 3 minibusser og sjåfører – alle nattlinjene i Fredrikstad skulle også kjøres gratis denne natten. Vi tilbragte noen fine og innholdsrike timer både utenfor og inne på TigerTiger med å prate med ungdommen som var ute denne kvelden. Sjokoladen og pastillene vi hadde med oss ble også godt mottatt.

Selv om vi ikke fikk fylt opp bussene våre denne natten fikk vi snakket med mange og mottok også mange fine innspill og tilbakemeldinger som vi tar med oss videre i arbeidet med tilbudet. Vi har også stor tro på at flere nå har fått øynene opp for dette tilbudet.

 

flexxnatt_2

 

Lurer du på om det finnes Flexx natt der du bor? Hele tilbudet vårt finner du her

 

 

Kommentarar er stengt.