• A A A

Nytt Flexx-tilbud på Hvaler fra 18. august

27.06.2014
|
Comments off
|

I samarbeid med Hvaler kommune startes nytt Flexx-tilbud ved neste ruteendring 18. august.

Flexx er bestillingstrafikk og inngår som en del av det ordinære kollektivtilbudet i Østfold.  Det nye tilbudet innebærer fri bestilling i hele kommunen mandag, onsdag og fredag mellom kl 0900 og kl 1300 og onsdag ettermiddag mellom kl 1500 og kl 1800.

– Det har tidligere vært prøvd bestillingstilbud på Hvaler med liten suksess, så nå håper vi publikum kjenner sin besøkelsestid, sier prosjektleder for Flexx, Solfrid Rød Olsen.

Flexx er ikke som en vanlig busstur, men du betaler kun busspris. Du kan bli hentet hjemme, på butikken, hos frisøren eller hvor du ønsker og til det tidspunkt du ønsker.

Flexx er for alle, og du kan få hjelp av sjåføren til av- og påstigning om du behøver det. Flexx stopper bare der reisende skal hentes eller leveres, derfor kan kjøretiden variere fra tur til tur. Flexx på Hvaler vil kjøres med en minibuss.

Husk at du må bestille senest 2 timer før ønsket hentetidspunkt. Du må være klar 5 minutter før ønsket hentetidspunkt, og fordi Flexx også skal hente andre, kan det være nødvendig at du venter i opptil 15 minutter etter avtalt tid.

Du kan bestille reise på flexx.no eller ved å ringe 03177.

Velkommen på bussen 🙂

3 responses on “Nytt Flexx-tilbud på Hvaler fra 18. august

 1. Jon Erling sier:

  Jeg å min mamma.. skal bruke den bussen… Men Kun onsdag på ettermiddagen,.. å til kl 18.00..
  Men hipp å hurra…. endelig.. dette her har jeg savnet

 2. Raymond Hobekk Johansen sier:

  Kjempebra tilbud, men skulle helst sett at tilbudet var tirsdag og torsdag også, og muligheter ettermiddagen flere dager enn onsdag! Det er en kabal uten sidestykke å reise fra Skjærhalden til Hauge og retur!

 3. kenneth holen sier:

  flott tilbud..men hvorfor mare tre ganger i uka…og første rutekl kl0900?? de fleste begynner vel kanskje på jobb føre dette. forstår vel kanskje at dette tilbudet ikke fungerer så bra når man ikke kan basere seg på dette. gi et godt tilbud med en gang flexx..så tror jeg dere blir brukt mye..kenneth holen