• A A A

Møteplass-Flex i Marker og Eidsberg fra 4. mars

20.02.2019
|
Comments off
|

Åpen Flex-tilbudet i Marker og Eidsberg endres fra mandag 4. mars

Åpen Flex markedsføres i dag som fri bestilling fra adresse til adresse i Ørje- og Mysen sentrum, men dette har vist seg vanskelig å få til.

Dessverre har vi fått en del tilbakemeldinger om at det er lang ventetid på Flex-bussen, og at det ofte er få passasjerer per tur.

Det er mange som ønsker å bestille transport til bestemte tider, men som ikke får mulighet til dette siden Flex-bussen allerede er bestilt av andre. Dette har ført til frustrasjon og negative opplevelser for mange.

Vårt mål er å lage et best mulig Flex-tilbud i Marker og Eidsberg, og for at vi skal gjøre det er vi helt avhengig av å lytte til tilbakemeldinger fra passasjerene.

Fra og med mandag 4. mars kommer derfor Flex-bussen til å hente og levere på møteplasser i Ørje- og Mysen sentrum.

Dette innebærer at du må gå til din nærmeste møteplass når du skal reise med Flex; til gjengjeld vil du få flere reisemuligheter når du ønsker det. Vi har forsøkt å legge Flex-møteplassene der vi vet at mange ferdes.

 

Se alle møteplassene i Ørje- og Mysen sentrum i kart her:

Møteplassoversikt Flex By Ørje sentrum

Møteplassoversikt Flex By Mysen sentrum og Mysen-Slitu

 

Flere avganger på Flex-linjene

Samtidig som tilbudene i Ørje- og Mysen sentrum forbedres, så får også Flex-linjene et enklere og bedre tilbud.

Alle Flex-linjene under får avganger daglig fra mandag til fredag:

 

Marker:

Flexx linje 742 Ørje-Rødenessjøen

Flexx linje 744 Ørje-Strømsfoss-Damholtet

Eidsberg:

Flex linje 731 Mysen-Åmot-Lundeby

Flex linje 732 Mysen-Frydenlund-Slitu

Flex linje 755 Trøgstad-Tosebygda-Morenen kjøpesenter-Mysen

 

Hvis du er usikker på hvor din nærmeste Flex-møteplass ligger, eller ønsker å høre mer om endringene, kan du ringe Flex på telefon 69 12 54 80 🙂

 

7 responses on “Møteplass-Flex i Marker og Eidsberg fra 4. mars

 1. Esther sier:

  Står ingenting om hvordan tilbudet blir i Råde fra og med 04.mars? Eller kommer det ikke opp hos meg?

  De faste flexx sjåførene er heldigivis supre og informerer passasjerer fortløpende om endringer!

 2. Morten Bjerkedal sier:

  Ser på Møteplassene at det er mange, men uansett medfører det at de fleste må bevege seg fra egen adresse, til møteplass, bevegelses hemmede
  eller hjertepasienter, vil uansett få problemer. I går avbestilte jeg turen, for rullator og snø egner seg lite. Har opplevd flere ganger at flexxen har samlet opp flere underveis, så begriper ikke at dette skal lage så store problemer, når ting har fungert bra.Med det nye får jo heller ikke den enkelte den bistanden man har fått til nå, med varer og bagasje, opp en trapp eller inn i et hus. 69125480 har ikke fungert på flere måmeder, har derfor brukt 69125460.

 3. Morten Bjerkedal sier:

  Ser at det blir daglige avganger på linje 744, men når / hvilket tidspunkt? Tilsvarende Rødnes ?

 4. Morten Bjerkedal sier:

  Ser at det blir daglige avganger på linje 744, men når / hvilket tidspunkt? Tilsvarende Rødnes ?

 5. Harald Forsberg sier:

  Mange møteplasser i Ørje sentrum. Kanskje stedvis nesten litt FOR kort avstand mellom enkelte. Dessverre bor jeg sånn til at jeg nå mister tilbudet om Flexx. Nærmeste holdeplass er ca 1 km gange hjemmefra, og da er jeg ca halvveis til Ørje sentrum. Siden jeg er forholdsvis ung av meg, kommer jeg heller til å gå hele veien til sentrum enn å benytte meg av Flexx.
  Dette med holdeplasser medfører jo at Flexx-tilbudet mister hele grunnprinsippet med konseptet. «Bli kjørt fra dør til dør» var jo slagordet til Flexx.
  Lang ventetid på Flexx-bussen? Ja, det har jeg også hørt. Og at folk har blitt glemt osv. Ikke opplevd det selv. Men det kunne vært løst på flere andre måter enn å (i mine øyne) ødelegge tilbudet fullstendig.