• A A A

Ny nettside for Flexx lanseres i dag!

20.06.2014
|
Comments off
|

I dag lanseres nye web-sider for Flexx. I den forbindelse vil alle registrerte brukere på flexx.no få tildelt nytt passord.

Det nye passordet vil i løpet av kort tid sendes i e-post og på SMS. Brukernavnet (din epost-adresse) er det samme som tidligere. Etter du har logget deg inn med nytt passord på den nye web-siden, kan du enkelt endre passordet om du ønsker det.

Vær oppmerksom på at sommertilbudet gyldig fra 23. juni lanseres samtidig med ny nettløsning. Det kan bety at det kan være mindre avvik for deg som bestiller i helgen. Ring oss gjerne på tlf 03177 hvis du er usikker eller om du finner feil på de nye web-sidene.

Vi beklager bryderiet og ønsker samtidig alle en riktig god helg 🙂

 

 

2 responses on “Ny nettside for Flexx lanseres i dag!

  1. agnes heksem sier:

    eksister ingen gater i Fredrikstad? Uansett hvor jeg bestiller fra eller til få jeg beskjed «finner ikke adressen i FLEXX» Dette har pågått helt siden¨vi fikk ny nettside !!!!!! Det er dyrt å bestille på telefon foren minstepensjonist.

  2. Solfrid sier:

    Hei Agnes! Nå skal alle adresser i Fredrikstad omsider ligge inne. Beklager at det tok så lang tid å løse dette! Ha en fortsatt fin dag 🙂 Hilsen Solfrid