• A A A

Ny bestillingsfrist for Åpen Flex

23.05.2018
|
Comments off
|

Gjelder kun for bestillinger på nett.

Pr i dag er det dessverre slik at ofte må de som bestiller åpen Flex via web, endre ønsket reisetidspunkt i etterkant av bestillingen.

Dette skjer fordi det allerede er mange bestillinger som ligger inne i planleggingsverktøyet vårt, og da blir det ikke mulig å oppfylle ønsket reisetidspunkt for de som bestiller her på siden.

For å kunne yte bedre service til de som reiser med åpen Flex, endrer vi derfor bestillingsfristen på nett til senest 2 timer før ønsket hentetidspunkt.

Åpen Flex-tilbud finner du i Hvaler, Råde og Aremark kommune og Ørje, Mysen og Rakkestad sentrum.

Endringen gjelder fra 1. juni.

3 responses on “Ny bestillingsfrist for Åpen Flex

 1. Anders Sund Rydningen sier:

  Her på denne siden skriver dere: «Åpen Flex-tilbud finner du i Hvaler, Råde og Aremark kommune og Ørje, Mysen og Rakkestad sentrum.»

  Dere har nok nytte av å skrive at åpen flexx bare er i disse kommunene. Jeg har lett meg «gul og grønn» uten å finne ut av det før nå – siden videoer og alt annet skryter av tjenesten som gir mulighet til å hente/bringe.

 2. Anne Lise Olsen sier:

  Det er tungvint at det ikke går an å endre adressen sin på Min Side.
  Ved bestilling av reise på nettet dukker nå heldigvis nye innførte veiadresser opp som autofyll i «Til» og «Fra»-feltene. Men man får allikevel «ugyldig til- og fra-adresse» når man skal avslutte bestillingen.
  Prøver man å endre på dette ved å legge inn den nye veiadressen sin på Min side og lagrer dette, får man ikke logget inn igjen. Man får da beskjed om at det ikke finnes noen bruker på mobilnummeret man har brukt som brukernavn.

 3. Anne Lise Olsen sier:

  Legger til kommentaren over at grunnen til at jeg fikk «ugyldig til- og fra-adresse» ved bestilling var at Flexx ikke hadde lagt inn veiadressen til Joker i Aremark (men veldig mange veiadresser i nærheten). Dette er jo litt rart siden mange nettopp bruker Flexx til butikken.