• A A A

Flexx-sjåføren - Helt om natten, helt om dagen!

2.06.2016
|
Comments off
|

Flexx er bestillingstrafikk og er en del av det ordinære kollektivtilbudet i Østfold. Flexx er ikke som en vanlig busstur, men du betaler kun busspris. For de fleste Flexx-tilbudene kan du hentes hjemme og bli kjørt hjem igjen.

De mest aktive Flexx-brukerne er ungdom og eldre, som trenger transport fra og til aktiviteter i områder litt utenfor de helt bynære strøkene. For unge som har vært på by`n på kvelden er Flexx-ordningen en trygg løsning for å komme hjem. For eldre og pensjonister, som kanskje ikke lenger har noen bil, er det en nødvendighet for å kunne møte andre.

Flexx-tilbudet, som erstatning for tradisjonell buss i områder med få brukere, oppleves faktisk som for godt til å være sant. Derfor må det kort og godt oppleves! Ja, noen føler det er på grensen til å være flaut, at en limousine-lignende taxi kommer for å hente eller levere naboen ”hjem på døra”. Det kan jo være hyggelig, men virke nærmest litt staselig, å få servert transporten helt inn på gårdsplassen.

– Ja, vi tenker på misunnelige naboer, som står bak gardina og lurer på hva det går av naboen nå, som ser ut til å ha fått seg den reneste privatbilsjåfør. Vi ser det liksom for oss når nabogubben, som har vært på butikken, blir kjørt helt hjem til huset sitt på Rømskauen eller til Holtet, tett inn til svenskegrensa, i taxi til busspris… Men sånn er faktisk Flexx-ordningen!

Ved å overholde bestillingstidene, vil du kunne bli hentet på adresse ute i distriktene og kjørt inn til bestemmelsesstedet – midt i bysentrum, om det så skal være. Flexx skal gjøre det lettere å komme seg fra A til Å for en overkommelig sum, for den som kan planlegge litt. Med andre ord en ”vinn-vinn-situasjon”! Men Flexx er ikke bare for unge og eldre, men for alle – uansett alder, som har et transportbehov.

Flexx er viktig for mange, og sjåføren er kanskje den aller viktigste! Vi har derfor en stor markedskampanje i sommer hvor fokus er på Flexx-sjåføren – Helt om natten, helt om dagen! 🙂

 

Kommentarar er stengt.