• A A A

For godt til å være sant!

11.06.2014
|
Comments off
|

Flexx-tilbudet, som erstatning for tradisjonell buss i områder med få brukere, oppleves faktisk som for godt til å være sant. Derfor må det kort og godt oppleves!

Ja, noen føler det er på grensen til å være flaut, at en limousine-lignende taxi kommer for å hente eller levere naboen ”hjem på døra”. Det kan jo være hyggelig, men virke nærmest litt staselig, å få servert transporten helt inn på gårdsplassen. Ja, vi tenker på misunnelige naboer, som står bak gardina og lurer på hva det går av naboen nå, som ser ut til å ha fått seg den reneste privatbilsjåfør.

Vi ser det liksom for oss når nabogubben, som har vært hos doktoren, blir kjørt helt hjem til huset sitt på Rømskauen eller til Holtet, tett inn til svenskegrensa, i taxi til busspris… Men sånn er faktisk Flexx-ordningen!

Ved å overholde bestillingstidene, vil du kunne bli hentet på adresse ute i distriktene og kjørt inn til bestemmelsesstedet – midt i bysentrum, om det så skal være. Flexx skal gjøre det lettere å komme seg fra A til Å for en overkommelig sum, for den som kan planlegge litt. Med andre ord en ”vinn-vinn-situasjon”!

Men Flexx er ikke bare for unge og eldre, men for alle – uansett alder, som har et transportbehov. I en enkelte faser av livet og i situasjoner hvor du skulle ønske å ha flere armer enn de to du har, er jo Flexx et hjelpemiddel i seg selv. For eksempel når små barn og barnevogner skal transporteres, da blir det mye å passe på for den voksne. I Råde kommune er det en barselgruppe, som har tatt konsekvensen av nettopp det, og bestiller Flexx til sine treff på den lokale kafèen. Da virker ordningen som hjelp til selvhjelp!

4 responses on “For godt til å være sant!

  1. Thomas Karlson sier:

    Er bare så synd dere ikke kjører lørdag og søndag, det er da jeg trenger dere

  2. Wenche Johansen sier:

    Kjører denne bussen for oss med TT kort enda også ???? I så fall er det dårlig annonsert …