• A A A

Flexx TT avsluttes fra 1. juli

31.05.2016
|
Comments off
|

I 2012 ble Østfold fylkeskommune invitert av Samferdselsdepartementet til å delta i et prøveprosjekt om forbedret TT-tilbud til brukere med særlige behov. Østfold, Møre og Romsdal og Nord-Trøndelag ble tildelt midler og valgte ulik organisering av prosjektet.

Prosjektet avsluttes nå med virkning fra 1. juli. I stedet søker Østfold fylkeskommune på en ny utvidet nasjonal TT-ordning som skal gi ekstra TT-reiser til brukere som er blinde/synshemmede og rullestolbrukere. Siste mulighet for å bestille Flexx TT blir 30. juni.

Flexx TT har vært et tillegg til det ordinære TT-tilbudet. Selv om Flexx TT nå avsluttes, så beholder alle TT-brukere sine ordinære TT-kort.

Dette infoskrivet sendes i adressert konvolutt til alle TT-brukerne. Her finner du søknaden fra Østfold fylkeskommune til ny utvidet nasjonal TT-ordning.

Tusen takk til alle som har benyttet Flexx TT 🙂

3 responses on “Flexx TT avsluttes fra 1. juli

 1. Helle Holmen sier:

  Hvorfor tar de bort noe som er så bra? Endelig har jeg kunnet være med på møter og andre aktiviteter på kveldstid uten at min samboer må kjøre meg og vi derfor må ha barnevakt til vår 7 år gamle datter. Nå må jeg igjen spørre andre om jeg kan være så heldig å sitte på med dem. Det har vært så deilig disse siste to årene jeg har kunnet klart meg selv pga FLEXX TT. På TT kortet mitt får jeg kjørt ca 3 ganger tur/retur til sentrum i halvåret, det er jo ingenting. Dette gjorde meg veldig trist, JEG VIL VÆRE ETT SELVSTENDIG MENNESKE SELV OM JEG IKKE KLARER Å KJØRE BIL SELV LENGER 🙁

  • Solfrid sier:

   Hei Helle. Jeg har full forståelse for at du synes dette ikke er greit. Men Flexx TT har kun vært et prøveprosjekt som nå har resultert i en ny nasjonal ordning. Søknadsfristen på den nye ordningen er i morgen, så vi vet ikke om Østfold fylkeskommune er av de heldige som får tildelt nye midler. Hilsen Solfrid

 2. Terje Depui sier:

  Håper virkelig Østfold kommer med i det nye prøveprosjektet . Lykke til med jobben videre med dette .