• A A A

Flex-tilbudet i Råde endres fra mandag 4. mars

22.02.2019
|
Comments off
|

Heretter vil Flex-bussen kjøre faste ruter til faste rutetider.

Åpen Flex markedsføres i dag som fri bestilling fra adresse til adresse i Råde kommune, men dette har vist seg vanskelig å få til.

Dessverre har vi fått en del tilbakemeldinger om at det er lang ventetid på Flex-bussen, og at det ofte er få passasjerer per tur.

Det er mange som ønsker å bestille transport til bestemte tider, men som ikke får mulighet til dette siden Flex-bussen allerede er bestilt av andre. Dette har ført til frustrasjon og negative opplevelser for mange.

Vårt mål er å lage et best mulig Flex-tilbud i Råde, og for at vi skal gjøre det er vi helt avhengig av å lytte til tilbakemeldinger fra passasjerene.

Fra mandag 4. mars kommer derfor Flex-bussen til å kjøre faste ruter til faste rutetider i Råde kommune, men du blir fremdeles hentet hjemme.

Målet er at tilbudet skal bli mye bedre enn i dag, og at vi ikke lover mer enn vi kan holde 🙂

 

Her ser du nye og gamle Flex-linjer i Råde kommune:

Flex Råde_2

(pdf som åpnes i ny fane)

 

Vær obs på at Flex linje 714 Engelsviken-Lervik-Råde Karlshus legges ned fra samme dato.

 

I Karlshus bestiller du reise til eller fra disse møteplassene:

Nr 1 – Råde stasjon

Nr 2 – Bussholdeplassen Karlshus

Nr 3 – Råde bakeri

Nr 4 – KIWI Råde

Husk å bestille senest 1 time før linjens avgangstidspunkt.

 

Hvis du er usikker på rutetidene der du bor, eller ønsker å høre mer om endringene, kan du ringe Flex på telefon 69 12 54 80 🙂

 

11 responses on “Flex-tilbudet i Råde endres fra mandag 4. mars

 1. Hvordan er tilbudet til de som bor på Rygge da? Finnes det noen oversikt over det? Spesielt i helgen da det går 0 buss her. Eller må man gjøre seg avhengig av taxi for å komme seg til Fredrikstad/evt Moss. Litt drøya avstander å sykle før det blir varmt i været.

 2. Kjell sier:

  Kan bussen krysse kommunegrensene? For eksempel; Vi bor i Solli, flybussen stopper i Råde, men nå må vi finne noen som kan /har mulighet til å kjøre oss dit. Men hvis ikke Flexibuss i Sarpsborg eller i Råde kan krysse kommunegrensene så så kan ikke løsningen benyttes.

 3. Randi Sundby sier:

  Hva med Saltnes ? Stopper Flexx her noen sted?

 4. Knut Michelsen sier:

  Hvor finner jeg rutetidene fra Saltnes til Råde fra 4/3?

 5. Marianne Spor sier:

  Med de nye Flex-rutene kan vi som bor på Saltnes nå enkelt få henta postpakker etc. på Extra, Manstad! Jeg har vært på NY Flex-tur i dag med linje 717! 🚌 Hentet hjemme på Saltnes, kjørt til Extra på Manstad. Retur en time senere. KJEMPEFLOTT! Etter at Post i butikk forsvant fra Saltnes må vi hente postpakker på Extra, Manstad. Det har vært et problem for oss uten bil at vi ikke har kunnet bruke Flex til dette. Nå er problemet løst! 🙂 Dette funka kjempebra!🌹
  PS. Ikke bare var turen grei, men det gikk helt smertefritt å bestille på nett! Bra jobba Flex-team! 🏆

  • Solfrid sier:

   Så utrolig hyggelig å høre at det nye tilbudet fungerer Marianne!!! 😀 Det er vi utrolig glad for å høre, så tusen takk for flott tilbakemelding 😀 Hilsen Solfrid

 6. Marianne Spor sier:

  Med de nye Flex-rutene kan vi som bor på Saltnes nå enkelt få henta postpakker etc. på Extra, Manstad! Jeg har vært på NY Flex-tur i dag med linje 717! Hentet hjemme på Saltnes, kjørt til Extra på Manstad. Retur en time senere. KJEMPEFLOTT! Etter at Post i butikk forsvant fra Saltnes må vi hente postpakker på Extra, Manstad. Det har vært et problem for oss uten bil at vi ikke har kunnet bruke Flex til dette. Nå er problemet løst! 🙂 Dette funka kjempebra! 🙂
  PS. Ikke bare var turen grei, men det gikk helt smertefritt å bestille på nett! Bra jobba Flex-team!

 7. pennyallis sier:

  Welcome everyone ! I’m Penny Allison.
  Even though I jokingly credit my aunt for my writing talent, I know that it is a ability I have fostered from childhood. Though my mother is a writer, I also started out young.
  I’ve always had a way with words, according to my favorite teacher . I was always so excited in science when we had to do a research assignment .
  Now, I help current pupils achieve the grades that have always come easily to me. It is my way of giving back to students because I understand the obstacles they must overcome to graduate.

  Penny Allison – Professional Writer – //www.clarkesvillewritingsociety.org/]Clarkesvillewritingsociety Confederation

 8. Torild Olava Kilde sier:

  Kan man reise fra Råde til en av de nermeste byene, eller kjører dere bare innenfor kommunen? 🤔 Kan man bli hentet senere enn 1 time? Kan man bli hentet et annet sted enn der man ble sluppet av? 🤔