• A A A

Endring i Flexx TT

1.06.2015
|
Comments off
|

Flexx TT fungerer ikke så godt som verken TT-brukerne eller vi ønsker at det skal gjøre. Vårt mål har hele tiden vært å gjøre tilbudet best mulig. For vår del betyr det at alle TT-brukere som ønsker det, skal kunne bestille Flexx når de ønsker å reise og at vi kan samkjøre så mange bestillinger som mulig.  I realiteten har det blitt slik at noen få bestillinger binder opp minibussen i lang tid, fordi man reiser over lange avstander.

Alle endringene vi nå gjennomfører, er for at du som TT-bruker skal få ett best mulig tilbud og at vi samtidig  får mest mulig ut av de økonomiske ressursene vi har til rådighet.

Endringene gjelder fra mandag 22. juni, samtidig som sommertilbudet til Flexx starter.

Dette endres:

 • Dagtilbudet mandag til fredag fjernes.
 • Det er nå kun mulig å reise innenfor enten Sarpsborg eller Fredrikstad kommune.
 • Det er kun mulig å bestille en uke frem i tid.
 • Det er veldig mange som vil reise på samme tid når ettermiddagstilbudet starter. Vi åpner derfor opp for bestilling allerede fra kl 16.

 

Informasjonsbrosjyre gjeldende fra 22. juni 2015

 

4 responses on “Endring i Flexx TT

 1. martin sier:

  dere ær flinke og kjøre folk til skole og noe stolt av flexx

 2. Terje Depui sier:

  Synes det er fint ett med ett slikt tilbud innen Østfold . Det jeg lurer på er om når dette tilbudet kommer til Halden og de andre stedene i fylket . For meg ser det ut til att dere prioriterer Sarpsborg og Fredrikstad fremfor de andre kommunene i fylket . Har vært med siden oppstarten av Flexx her i Halden og synes tilbudet er meget bra . Hvorfor er det så vanskelig å få til Flexx TT i de andre kommunene i fylket . Mange av de jeg snakker med som benytter seg av flexx i Halden er veldig fornøyde med tilbudet som det er i dag . I dag er det nesten bare eldre mennesker som benytter seg av Flexx her i Halden . Hvorfor går dere ikke aktivt ut og forsøker å få med de som er yngre også som brukere av Flexx . Spesiellt nå da det blir færre bussavganger i distriktene . Synes ikke dere har vært flinke nok til og følge opp tilbudene i distriktene noe som ble lovet da tilbudet kom .

 3. Solfrid sier:

  Hei Terje! Flexx TT er et prøveprosjekt finansiert med øremerkede midler fra Samferdselsdepartmentet . Sarpsborg og Fredrikstad ble valgt som deltagere i prosjektet av den anledning at der finnes det flest TT-brukere. Vi prøver selvsagt på mange måter å nå ut til også yngre, bl.a. med kinoreklame, radioreklame, mobilannonser, Facebook-annonser, brosjyrer, bussplakater osv. Jeg er usikker på hva du mener med at vi ikke har vært flinke nok til å følge opp tilbudene våre i distriktene, men vi tar selvsagt gjerne i mot innspill angående dette 🙂 Hilsen Solfrid