• A A A

Blir kjørt gratis hjem til døra av Flex-bussen i Fredrikstad

24.10.2018
|
Comments off
|

PÅ BILDET:

SOM EN STOR FAMILIE. Anne-Lise Nilsen (69) har blitt godt kjent med Anne Kristiansen (64) på bussen. De to venninnene er enige om at Flex både er praktisk og sosialt. Kristiansen forteller at hun ukentlig benytter seg av Flex for å få gjennomført dagligdagse gjøremål eller komme seg til legen.

 

– Helt topp å bli kjørt gratis hjem til døra av kollektivtilbudet Flex. Det er veldig kjekt når jeg har vært i byen og handlet mange tunge varer, sier Anne-Lise Nilsen (69).

Anne-Lise Nilsen pleier å reise kollektivt med Flex-bussen i Fredrikstad sentrum flere ganger i uka. Nilsen benytter seg som regel av tilbudet når hun skal gjøre ærend, gå på kafé eller treffe venninner.

– Flex-tilbudet gjør at det er enklere å komme seg ut. Jeg har kutta ut bilkjøring, så jeg vet ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hadde hatt dette tilbudet, sier Nilsen.

 

Som en stor familie

Hun trekker frem sjåførene og den sosiale settingen med de andre passasjerene som spesielt positivt med Flex.
– Turene er veldig sosiale. Vi har det veldig koselig sammen på bussen. Passasjerene har blitt som en stor familie. I tillegg er sjåførene alle tiders, sier Nilsen. Hun forteller at mange av de som tidligere benyttet seg av minibuss-tilbudet har begynt å ta Flex.

 

Har blitt vant til å bestille

I midten av juni ble minibussene, som kjørte faste ruter til faste tider, erstattet med to nye Flex-tilbud.
– Jeg er veldig fornøyd med at minibussene er erstattet med Flex. I begynnelsen var det litt uvant å bestille på forhånd, men nå synes jeg at bestillingssystemet fungerer veldig bra, sier Nilsen.

 

SLIK BESTILLER DU FLEX FREDRIKSTAD

Flex har ulikt tilbud for de som bor i Fredrikstad sentrum og de som bor utenfor. Felles for alle tilbudene er at du må forhåndsbestille din Flex-tur. Alle som er nysgjerrige på om de kan bruke Flex oppfordres til å ringe 69 12 54 80.

For deg som bor utenfor byen
Alle områder som Flex kjører til og fra i Fredrikstad finner du her.

Dersom du finner området du bor i, kan Flex hente deg utenfor døra di. Hvis du er usikker på om Flex kjører i området du bor, kan du ringe oss på telefon 69 12 54 80 så vil vi hjelpe deg 🙂

For deg som bor i byen
I Fredrikstad sentrum og på Kråkerøy henter og leverer Flex på bestemte Flex-møteplasser.

Her finner du alle møteplasser på Flex-tilbudet i sentrum og her for Flex-tilbudet på Kråkerøy.

Hvis du er usikker på hvilken Flex-møteplass som gjelder for deg, kan du ringe oss på telefon 69 12 54 80 så vil vi vi hjelpe deg 🙂

 

Kommentarar er stengt.