• A A A

Nyheter

Åpen Flexx Ørje utvides

1.11.2017
|
0 Kommentarer
|

Gjelder fra 1. november

Åpen Flexx Ørje utvides med en time ekstra. Det betyr at man mandag til lørdag kan reise hvor og når man vil i Ørje sentrum mellom kl. 10.00 og 15.00.

1 times bestillingsfrist

Husk at du må bestille senest 1 time før ønsket hentetidspunkt, enten på telefon 03177 (egne takster)/69 12 54 60 (vanlig takst) eller her på nettsiden.

Du må være klar 5 minutter før ønsket hentetidspunkt, og fordi Flexx også skal hente andre, kan det være nødvendig at du venter […]

Viktig endring i Sarpsborg

19.10.2017
|
0 Kommentarer
|

Reiser du med Flexx by Sarpsborg sentrum? Nå MÅ alle bestille!

Gjelder fra 1. november

Frem til nå har vi kunnet garantere at minibussen er innom bussterminalen hver hele og halve time. Men Flexx by-tilbudet blir stadig mer populært og har et sterkt økende antall passasjerer, noe som gjør at vi dessverre er nødt til å stramme inn på reglene.

Vi har alltid sagt at det er lurt å bestille reisen, men samtidig har vi tatt med kunder fra bussterminalen som ikke har bestilt plass på forhånd. Dette har ikke vært noe […]

Overveldende respons på gratisbillettene til Den Store Kinodagen 2017!

19.10.2017
|
0 Kommentarer
|

De siste to ukene har vi gitt bort gratis kinobilletter til den store kinodagen, som takk til alle som reiser bilfritt.

Responsen har vært massiv, og 2600 billetter ble raskt revet bort, noe som betyr at vi dessverre ikke har flere gratisbilletter igjen. 

Vi håper allikevel at så mange som mulig tar turen til Fredrikstad sentrum lørdag 4. november. Det blir mye liv og røre denne dagen for både store og små, spesielt i og rundt Fredrikstad kino.

Vegvesenet kommer på besøk med Bråstopp-bilen, og politiet er p […]

Takk for at du reiser bilfritt!

5.10.2017
|
0 Kommentarer
|

Østfold kollektivtrafikk og Bypakke Nedre Glomma ønsker å takke innbyggerne for at de går, sykler og reiser kollektivt ved å dele ut over 2 000 gratis kinobilletter til «Den store Kinodagen».

Lørdag 4. november er det duket for den årlige kino-happeningen «Den store kinodagen» over hele landet; en festdag for publikum med halv pris på billettene, utvidet program, konkurranser, overraskelser og mye moro på kino.

Få gratis kinobilletter

For å få kinobilletter kan du vise frem denne artikkelen på mobilen, eller bussbilletten din på Fredrikstad Kino og hente ut billetter til en valgfri forestilling. Det er […]

Åtte ekstra avganger på Flexx linje 717 i Råde

29.09.2017
|
0 Kommentarer
|

Gjelder fra 1. oktober

Det er mange som benytter åpen Flexx til å reise mellom Saltnes og Karlshus. Dette gjør at minibussen får dårlig kapasitet til å håndtere andre bestillinger i kommunen og i verste tilfelle, så får man ikke reist på de tidspunktene man ønsker.

Derfor vil alle bestillinger fra Saltnes heretter plasseres på Flexx linje 717 Råde mølle-Tomb-Saltnes-Manstad. Denne linjen får 8 nye avganger slik at ikke innbyggerne i Saltnes får noe dårligere tilbud enn tidligere.

 

Det nye tilbudet ser du her:

Nå kan du bestille Flexx på Hvaler tirsdag-, onsdag- og torsdag ettermiddag

29.09.2017
|
0 Kommentarer
|

Flexx på Hvaler er et populært tilbud med mer enn 200 reiser hver måned. 

Siden august 2014 har Hvaler kommune hatt et stort Flexx-tilbud på dagtid alle hverdager og hver onsdag ettermiddag.

Vi har mottatt mange innspill fra ungdommen om at de gjerne vil benytte Flexx til og fra trening, så nå utvides tilbudet på ettermiddagene.

 

Fra 1. oktober

Fra og med 1. oktober får alle innbyggere på Hvaler mulighet til å bestille Flexx tirsdag-, onsdag- og torsdag ettermiddag.

Samtidig utvides tidspunktet til kl 20 på kvelden i stedet for kl 18 […]

Åpen Flexx i Rømskog kommune

26.09.2017
|
0 Kommentarer
|

 1. oktober starter ett fantastisk Flexx-tilbud i Rømskog kommune!

Tilbudet er kalt åpen Flexx og kjører fritt fra adresse til adresse innenfor kommunen. Du kan bli hentet hjemme, på butikken, hos frisøren eller hvor du ønsker og til det tidspunkt du ønsker. Tilbudet er tilgjengelig på bestemte tider på dagen.

Det nye tilbudet betyr at du kan bestille reise mandag til lørdag mellom kl 10 og kl 14, og du betaler kun busspris.

Informasjon om prisene finner du her.

Det nye tilbudet erstatter Flexx linje 774 Trosterud-Trandemsetra fra samme dato […]

Vi reduserer bestillingsfristen!

26.09.2017
|
0 Kommentarer
|

Flexx blir mer fleksibelt 🙂

Endringen gjelder fra og med 1. oktober.

Flexx er kollektivtrafikk på bestilling, og vi vet at det å bestille i forkant av ønsket reise, er en stor barriere for kunden. For å gjøre Flexx mer brukervennlig, ønsker vi derfor å endre fristen for bestilling.

Råde kommune har i lengre tid testet 1 times bestillingsfrist, og det har fungert meget bra. Flexx by i Sarpsborg sentrum har også kortere bestillingsfrister, noe som er veldig godt mottatt av kundene.

På åpen Flexx kan du nå bestille 1 time før ønsket hentetidspunkt, mens på Flexx linje m […]

Fantastisk Flexx-tilbud i Trøgstad kommune!

24.08.2017
|
0 Kommentarer
|

Mandag 21. august startet et betydelig utvidet Flexx-tilbud i Trøgstad.

Vi har mottatt en rekke ønsker fra Flexx-brukere bosatt i Trøgstad om muligheten til å reise til både Morenen kjøpesenter, Mysen stasjon, Mørstad Storsenter og Mysen sentrum.

Disse ønskene har vi nå innfridd ved å utvide de eksisterende tilbudene med ekstra avganger hver eneste dag, og i tillegg gir vi reisemuligheter alle dager fra mandag til fredag.

Dette gir innbyggerne i store deler av Trøgstad kommune muligheten til å benytte Flexx for reiser både internt i kommunen og til Mysen sentrum.

&nbsp […]

Høstruter 2017

17.08.2017
|
Comments off
|

Mandag 21. august er det ruteendring for både buss og Flexx.  Bussrutene som ble erstattet av Flexx i sommer, vil igjen kjøres med ordinær buss. Dette gjelder linjene 112, 114, 118, 140, 462 og 485 og angår hovedsakelig Halden kommune.

Høstrutene gjelder frem til 31. desember.

 

Endringer:

Sarpsborg kommune

Flexx by Sarpsborg sentrum starter senere på dagen. Se også busstilbudet 799 Sarpsborg bussterminal–Sarpsborg stasjon–fylkeshuset.

Marker og Eidsberg kommuner

En avgang på Flexx linje 741 Ørje-Mysen har så mange reisende slik at denne erstattes med buss […]

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next page ›